Woning verkopen

/Woning verkopen
Woning verkopen 2014-09-02T14:07:38+00:00

CVB Vastgoed is ervan overtuigd dat wij u kunnen helpen met het traject ‘woning verkopen’. Wij zijn gespecialiseerd in het snel verkopen van vastgoed. Als huiseigenaren ons bellen dan zeggen ze vaak: ‘ik wil mijn woning verkopen, en er zit eigenlijk wel wat haast achter’. Bij CVB Vastgoed antwoorden we zonder twijfel: ‘Dat is geen probleem, laten we er direct mee beginnen’.
 

Ik wil meer informatie

 

Snel woning verkopen

Het ‘ik wil mijn woning verkopen’ van onze klanten wordt door CVB Vastgoed altijd beantwoord met een vlotte verkoopprocedure zodat mensen het snel woning verkopen kunnen wegstrepen van hun to do list. Dat houdt in dat we snel een bezoek van de makelaar inplannen en na dat bezoek binnen twee werkdagen met een mooi bod komen. Vaak genoeg verrassen we mensen positief met dit bod. Vervolgens gaan we met u een overeenkomst aan over de prijs en opleverdatum en mag de notaris alles officieel maken. Alles kan dus binnen de kortste keren geregeld zijn, waarna u lekker kunt gaan genieten van het geld dat tot voor kort vast zat in en tussen de muren van een huis. Met CVB Vastgoed ligt die verdiende vakantie binnen handbereik en is er snel geld voor bijvoorbeeld die nieuwe auto.

Wie zat met de zorg van ‘ik wil mijn woning verkopen’, die is na een belletje met CVB Vastgoed een heleboel zorgen armer en een aangenaam bedrag rijker. U hoeft zich namelijk geen zorgen meer te maken over het snel woning verkopen, makelaarskosten, notariskosten en andere bijkomende kosten want die zijn allemaal voor rekening van CVB Vastgoed. Ons bod is dan ook het netto bedrag dat u ontvangt.

Zoals u begrijpt is het mogelijk maken van direct woning verkopen het handelsmerk van CVB Vastgoed. Bijkomende kenmerkende eigenschappen van onze dienstverlening zijn transparantie en betrouwbaarheid. We hebben als bedrijf een verder dan lange termijn visie en we weten dat daarvoor een duurzame, eerlijke en goede ervaring van klanten nodig is.

U kunt contact met ons opnemen om snel uw woning te verkopen. Zowel het bezoek van de makelaar als het bod is vrijblijvend en kosteloos dus er is geen enkele reden om te wachten.