Woning verkopen en terughuren

/Woning verkopen en terughuren
Woning verkopen en terughuren 2014-09-02T09:52:06+00:00

Zou het niet prettig zijn uw woning te kunnen verkopen en hem daarna terughuren? CVB Vastgoed is de ideale partij die u verder helpt als u uw woning wilt verkopen en terughuren. Dat scheelt u veel financiële rompslomp en geeft u een zeker gevoel, want uw woning verkopen en direct terughuren is in deze tijd een goede optie. Wij nemen uw huis direct over voor de beste prijs en verhuren hem direct weer aan u terug. Of u nu verplicht bent uw woning te verkopen of niet, terughuren maakt het een stuk prettiger wonen, en toch in uw eigen huis.
 

Ik wil meer informatie

 

Wij kopen direct van u en als u dat wilt, kan dat bij uw eigen notaris. Uw woning verkopen aan ons en direct terughuren heeft als voordeel dat u geen makelaar hoeft in te schakelen en/of makelaarskosten hoeft te betalen. Eventueel de door u ingeschakelde makelaar en de daarmee gepaard gaande kosten kopen wij voor u af. Zo wordt uw woning verkopen en terughuren een makkelijke keuze en dus een stuk goedkoper.

Ook geïnteresseerd in uw woning verkopen en terughuren? CVB Vastgoed is de specialist met veel ervaring en staat u graag te woord. Digitaal is dat mogelijk via mailadres info@cvbvastgoed.nl  Telefonisch kunt u ons bereiken op 076-2600139. Een begrip in Nederland!