Vastgoedhandelaar

/Vastgoedhandelaar
Vastgoedhandelaar 2014-09-02T13:40:07+00:00

Waarom nog hopeloos vastzitten in het aanbodbestand van makelaars als u uw huis ook direct kunt verkopen aan de makelaar. Dat kan namelijk bij vastgoedhandelaar CVB Vastgoed. Wij zijn opkoper van allerlei soorten vastgoed als garageboxen, woonhuizen, bedrijfspanden, winkelpanden en bouwpercelen.

 

Ik wil meer informatie

 

Huis verkopen aan de vastgoedhandelaar

CVB Vastgoed maakt het voor iedereen eenvoudig die als doelstelling heeft huis verkopen aan een vastgoedhandelaar. Eigenlijk begrijpen we ook niet waarom het soms zo moeilijk gemaakt wordt, want bij CVB Vastgoed gaat het als volgt. Op afspraak komt onze makelaar bij uw huis kijken en daarna brengen we binnen twee werkdagen een gegarandeerd aansprekend bod uit. Dit is allemaal kosteloos en geheel vrijblijvend, dat vinden we een normale werkwijze. Na overeenstemming over te prijs en de officiële en administratieve afhandeling door een notaris ontvangt u ons bod als netto geldbedrag. Dat betekent dat alle bijkomende kosten als makelaarskosten en notariskosten voor rekening van CVB Vastgoed. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent, heeft u ondertussen geen zorgen en komen er geen verassingen achteraf. Zo maakt CVB Vastgoed het u mogelijk om transparant en eerlijk uw huis te verkopen aan de vastgoedhandelaar.

CVB Vastgoed is al meer dan tien jaar de aangewezen partij voor wie zijn huis wil verkopen aan een vastgoedhandelaar. Wij zijn daarmee makelaar en koper in één en dat is wel zo handig. Door de jaren heen hebben we ervaring opgedaan in dit marktsegment en zo hebben we ons ontwikkeld tot specialist. Vastgoedhandelaar CVB Vastgoed heeft een professionele benadering en werkt altijd vanuit betrokkenheid met de situatie waarin een individuele verkoper zich bevindt. Dat vinden wij heel belangrijk. Na ruim tien jaar begrijpen we absoluut wat er speelt bij mensen die hun huis willen verkopen en we sluiten daarop aan in onze aanpak. Dat is dus een aanpak van eenvoud,  betrouwbaarheid, eerlijkheid en duidelijkheid.

Maak dus eenvoudig een eind aan de dubbele woonlasten, een te hoge hypotheek of financiële druk. En maak een begin aan uw gedroomde auto, boot of gevulde spaarrekening door te contact op te nemen met CVB Vastgoed en zo uw huis te verkopen aan de vastgoedhandelaar.