Snel huis verkopen

/Snel huis verkopen
Snel huis verkopen 2014-09-02T14:05:09+00:00

Als u denkt: ‘ik wil snel mijn huis verkopen’, dan bent u bij CVB Vastgoed aan het juiste adres. CVB Vastgoed is er speciaal voor mensen die snel huis verkopen als missie hebben na bijvoorbeeld een scheiding, te lange periode met dubbele woonlasten, sterfgeval, werkeloosheid of financiële tegenvaller. Die vaak lastige achtergrond is gepasseerd als het aan CVB Vastgoed ligt, de focus ligt vanaf nu op het succes van de missie snel huis verkopen.
 

Ik wil meer informatie

 

Huis met verlies verkopen

CVB Vastgoed heeft al meer dan tien jaar ervaring met vastgoed als opkoper van alle type woningen, winkelpanden, garageboxen, bedrijfspanden en percelen grond. Dat maakt ons een betrouwbare partner met verstand van zaken. Daarvan mag u profiteren als u denkt: ‘ik moet snel mijn huis verkopen’. In al die jaren hebben we bij CVB Vastgoed als geen ander samen met mensen beleefd hoe het huis met verlies verkopen precies verloopt, iets wat helaas een reële mogelijkheid is als mensen  snel huis verkopen als opdracht hebben. Helaas overkomt het huis met verlies verkopen nog veel mensen. Als betrokken samenwerkingspartner zullen we u bijstaan in deze serieuze en dringende aangelegenheid van snel huis verkopen en zullen we proberen er ook voor u het beste van te maken.
 

Direct huis verkopen

Wie zit met het probleem van ‘ik moet snel mijn huis verkopen’, die mag bij CVB Vastgoed rekenen op de volgende vlotte werkwijze met snel huis verkopen als resultaat. U maakt met ons een afspraak voor een bezichtiging waarna we binnen twee werkdagen komen met een mooi bod. We horen vaak genoeg dat mensen nog prettig verrast zijn over de hoogte van dit bod. Als we vervolgens tot overeenstemming komen over de prijs dan is na de afhandeling bij de notaris dat hele bedrag direct van u.

CVB Vastgoed staat voor transparantie en ontneemt u zoveel mogelijk zorgen tijdens het verkoopproces en belangrijk daarin is dat alle bijkomende kosten voor onze rekening zijn. Ons bod is dus het netto bedrag dat u uiteindelijk ontvangt. Dus geen notariskosten, makelaarskosten en andere onverwachte tegenvallers.

Snel huis verkopen? Neem gerust contact met ons op voor zo’n geheel vrijblijvend en kosteloos bod met als einddoel CVB Vastgoed uw huis te laten opkopen. Een telefoontje is voldoende om een heleboel zorgen direct overboord te zetten.