Opkopen

/Opkopen
Opkopen 2014-09-02T14:04:26+00:00

Eigenaren die van hun huis af willen, zouden het liefst snel een partij vinden die hun huis kan opkopen. Velen zien er enorm tegenop en ze denken: ‘Nu huis verkopen? Dat lijkt me een onmogelijke opgave en onbegonnen werk’. Maar juist wie denkt  ‘Nu huis verkopen, dat kan niet’,  die zal ontdekken dat het bij huis opkoper CVB Vastgoed wel kan.  Uw vastgoed laten opkopen gaat bij CVB Vastgoed bovendien ook nog eens eerlijk, eenvoudig en voordelig.
 

Ik wil meer informatie

 

Huis opkopen

CVB Vastgoed is al jarenlang een betrouwbare partner in vastgoed. Een belangrijke taak van ons is huizen opkopen, maar we kunnen ook ander vastgoed opkopen. Dank daarbij bijvoorbeeld aan bedrijfspanden, winkelpanden, percelen grond en garageboxen. Wij hebben de mogelijkheden en behoeften op de huizenmarkt begrepen en we sluiten er direct op aan zodat u nu uw huis of ander vastgoed kunt verkopen. CVB Vastgoed is gespecialiseerd in samenwerking met u en andere betrokken partijen. Dit zorgt ervoor dat deze serieuze situatie zo prettig mogelijk verloopt.
 

 Nu huis verkopen

CVB Vastgoed zal uw huis opkopen na officiële tussenkomst van de notaris en natuurlijk na overeenstemming over de prijs . Als we een afspraak hebben gemaakt komt onze makelaar de woning bezichtigen waarna we binnen twee werkdagen een verrassend positief bod uitbrengen. Dat is vrijblijvend en ook kosteloos, want CVB Vastgoed zorgt ervoor dat al die vervelende extra kosten in het verkoopproces u bespaard blijven. U kunt ons bod als netto bedrag beschouwen, omdat wij alle verkoopkosten op onze rekening nemen en uiteindelijk. U kunt dit bedrag natuurlijk verwachten op de duidelijk afgesproken verkoopdatum.

Neem gerust contact met ons op voor een kosteloos en geheel vrijblijvend bod met als einddoel CVB Vastgoed uw huis te laten opkopen. Onze makelaar staat paraat om kosteloos een vrijblijvend uw huis te komen bekijken.