Nu huis verkopen

/Nu huis verkopen
Nu huis verkopen 2014-09-02T14:02:58+00:00

Eigenaren die van hun huis af willen, zouden het liefst snel een partij vinden die hun huis kan opkopen. Velen zien er enorm tegenop en ze denken: ‘Nu huis verkopen? Dat lijkt me een onmogelijke opgave en onbegonnen werk’. Maar juist wie denkt  ‘Nu huis verkopen, dat kan niet’,  die zal ontdekken dat het bij huis opkoper CVB Vastgoed wel kan.  Uw vastgoed laten opkopen gaat bij CVB Vastgoed bovendien ook nog eens eerlijk, eenvoudig en voordelig.
 

Ik wil meer informatie

 

CVB Vastgoed zal uw huis opkopen na overeenstemming over de prijs en natuurlijk na officiële tussenkomst van de notaris. Na het maken van een afspraak komt onze makelaar de woning bezichtigen waarna we binnen twee werkdagen een mooi bod uitbrengen. Dat is vrijblijvend en ook kosteloos, want wij zorgen ervoor dat u tijdens het verkoopproces geen extra kosten hoeft te betalen. Wij nemen als we uw huis opkopen alle verkoopkosten voor onze rekening zodat u ons bod als netto bedrag kunt beschouwen en uiteindelijk ook kunt ontvangen op de afgesproken verkoopdatum. U bent zo door CVB Vastgoed binnen korte tijd dichter bij uw droomaankopen.

Neem gerust contact met ons op voor een kosteloos en geheel vrijblijvend bod met als einddoel nu uw huis verkopen. Onze makelaar staat paraat om kosteloos een vrijblijvend uw huis te komen bekijken.