Mijn woning verkopen

/Mijn woning verkopen
Mijn woning verkopen 2014-09-02T13:20:40+00:00

Als huiseigenaren ons bellen komt het vaak neer op: ‘ik wil mijn woning verkopen en er zit eigenlijk wel wat haast achter’. Wij van CVB Vastgoed antwoorden dan: ‘Dat is geen probleem, laten we er direct mee beginnen’. Door onze jarenlange ervaring en betrokkenheid zouden we mensen al meteen kunnen feliciteren met de verkoop van hun huis, omdat wij mensen helpen die als doel hebben hun woning snel te verkopen.
 

Ik wil meer informatie

 

Snel woning verkopen

Wij horen natuurlijk regelmatig ‘ik wil mijn woning verkopen’ van onze klanten. Daar wordt door CVB Vastgoed altijd op ingegaan met een vlotte verkoopprocedure zodat mensen het ‘mijn woning verkopen’ kunnen wegstrepen van hun lijst. Wij plannen dus snel een bezoek van de makelaar in en na dat bezoek komen wij binnen twee werkdagen met een goed bod. We verrassen mensen vrijwel altijd positief met dit bod. Hierna gaan we met u een overeenkomst aan over de prijs en opleverdatum en mag de notaris alles officieel maken. Wij zorgen dat alles zo snel mogelijk geregeld is, zodat u daarna kan gaan genieten van het geld dat tot voor kort vast zat in en tussen de muren van het huis. Met CVB Vastgoed ligt die verdiende vakantie binnen handbereik en is er bovendien snel geld voor uw droomaankopen.

Wij zijn gespecialiseerd in direct woningen verkopen. Kenmerken van onze dienstverlening zijn transparantie en betrouwbaarheid. We hebben als bedrijf een lange termijn visie en we weten dat daarvoor een eerlijke, betrokken en uitstekende ervaring van klanten nodig is.

Als u zit met de zorg ‘ik wil mijn woning verkopen’, dan zorgt CVB Vastgoed dat u een heleboel zorgen armer bent en bovendien een aangenaam bedrag rijker. Door ons hoeft u zich geen zorgen meer te maken over ‘mijn woning verkopen’, makelaarskosten, notariskosten en andere bijkomende kosten want die nemen wij allemaal voor onze rekening. Het bod dat u van ons ontvangt is daarom ook netto!

U kunt contact met ons opnemen om snel uw woning te verkopen. Zowel het bezoek van de makelaar als het bod is vrijblijvend en kosteloos dus er is geen enkele reden om te wachten.