Mijn huis snel verkopen

/Mijn huis snel verkopen
Mijn huis snel verkopen 2014-09-02T14:02:08+00:00

Als u denkt: ‘ik wil mijn huis snel verkopen’, dan bent u bij CVB Vastgoed aan het juiste adres. CVB Vastgoed is er speciaal voor mensen die ‘mijn huis snel verkopen’ als missie hebben na bijvoorbeeld een scheiding, te lange periode met dubbele woonlasten, sterfgeval, werkeloosheid of financiële tegenvaller. Die vaak lastige achtergrond is gepasseerd als het aan CVB Vastgoed ligt, de focus ligt vanaf nu op het succes van de missie: mijn huis snel verkopen.
 

Ik wil meer informatie

 

Huis met verlies verkopen

CVB Vastgoed heeft al meer dan tien jaar ervaring in het opkopen van vastgoed, zoals: woningen, bedrijfspanden, garageboxen, winkelpanden en percelen grond. Hierdoor zijn wij een betrouwbare partner met verstand van zaken. Daarvan mag u profiteren als u denkt: ‘ik moet mijn huis snel verkopen’. Door de jaren heen heeft CVB Vastgoed als geen ander samen met mensen beleefd hoe het huis met verlies verkopen precies verloopt, iets wat helaas een reële mogelijkheid is als mensen  ‘mijn huis snel verkopen’ als opdracht hebben. Helaas komt het huis met verlies verkopen nog regelmatig voor. Als betrokken samenwerkingspartner zullen we u bijstaan in deze serieuze en dringende situatie van ‘mijn huis snel verkopen’ en zullen we er alles aan doen om dit traject tot een goed einde te brengen.
 

Direct huis verkopen

Wie zit met het probleem van ‘ik moet mijn huis snel verkopen’, die mag bij CVB Vastgoed rekenen op de volgende vlotte werkwijze met direct huis verkopen als resultaat. U maakt met ons een afspraak voor een bezichtiging waarna we binnen twee werkdagen komen met een mooi bod. We horen vaak genoeg dat mensen nog prettig verrast zijn over de hoogte van dit bod. Als we vervolgens tot overeenstemming komen over de prijs dan is na de afhandeling bij de notaris dat hele bedrag direct van u.

CVB Vastgoed staat voor transparantie en ontneemt u zoveel mogelijk zorgen tijdens het verkoopproces en belangrijk daarin is dat alle bijkomende kosten voor onze rekening zijn. Ons bod is dus het netto bedrag dat u uiteindelijk ontvangt. Dus geen notariskosten, makelaarskosten en andere onverwachte tegenvallers.

Heeft u als doel: mijn huis snel verkopen? Neem gerust contact met ons op voor zo’n geheel vrijblijvend en kosteloos bod met als einddoel CVB Vastgoed uw huis te laten opkopen. Een telefoontje is voldoende om een heleboel zorgen direct overboord te zetten.