Huis verkopen zonder makelaar

/Huis verkopen zonder makelaar
Huis verkopen zonder makelaar 2014-09-02T13:10:52+00:00

CVB Vastgoed helpt mensen hun huis te verkopen zonder traditionele makelaar. Of beter gezegd: CVB Vastgoed is meteen ook de partij waar huiseigenaren hun huis aan verkopen. Dat is wel zo handig en het brengt rust en een eind aan de verkoopstress. We merken maar al te vaak dat we daarmee een meer dan welkome oplossing bieden. Wat is die oplossing dan precies en hoe werkt het?

CVB Vastgoed koopt allerlei vastgoed op en is daarmee de uitkomst voor mensen die hun huis willen verkopen zonder makelaar. Bij een normale makelaar kan een huis tot in lengte van dagen te koop staan tussen de huizen van de andere klanten van die makelaar en die makelaar bevindt zich vervolgens in een markt met nog vele andere makelaars met vele klanten. Over het algemeen worden die huizen nog het meest bekeken door mensen die geen huis zoeken maar die de hond uitlaten en uit nieuwsgierigheid  voor het raam van de makelaar gaan kijken wat er te koop is. Dat systeem schiet niet op en dat kost alleen maar geld terwijl de gehoopte financiële klapper juist uitblijft. Waarom niet dit zenuwslopende en geduld uitputtende proces overslaan om vervolgens direct over te gaan tot zaken met de gewillige koper?
 

Ik wil meer informatie

 

CVB Vastgoed doorbreekt het trage en vruchteloze makelaarssysteem door het mogelijk te maken uw huis te verkopen zonder die makelaar. U kunt uw huis direct aan ons verkopen via een eenvoudige procedure die evengoed een mooi bedrag en een officiële afhandeling bij de notaris als eindpunt heeft. We werken dus alles netjes boven tafel en binnen de wettelijke kaders af, dat is de betrouwbaarheid die we garanderen. Wij nemen verder ook alle bijkomende kosten voor onze rekening zodat u zich daarover geen zorgen hoeft te maken. Op die manier hoeft u zich eigenlijk alleen nog maar zorgen te maken over de fijnste besteding van het bedrag dat u van CVB Vastgoed ontvangt.

Wilt u uw huis verkopen zonder makelaar? Neem gerust contact met ons voor het afspreken van een bezoek van onze specialist. Binnen twee werkdagen na dat bezoek krijgt u een mooi bod en kan de verkoop worden afgerond.