Huis verkopen aan vastgoedmakelaar

/Huis verkopen aan vastgoedmakelaar
Huis verkopen aan vastgoedmakelaar 2014-09-02T14:01:30+00:00

Waarom nog hopeloos vastzitten in het aanbodbestand van makelaars als u uw huis ook direct kunt verkopen aan de vastgoedmakelaar. Dat kan namelijk bij vastgoedhandelaar CVB Vastgoed. Wij zijn opkoper van allerlei soorten vastgoed als garageboxen, woonhuizen, bedrijfspanden, winkelpanden en bouwpercelen.
 

Ik wil meer informatie

 

CVB Vastgoed maakt het voor iedereen eenvoudig die als doelstelling heeft huis verkopen aan vastgoedmakelaar. Eigenlijk begrijpen we ook niet waarom het soms zo moeilijk gemaakt wordt, want bij CVB Vastgoed gaat het als volgt. Op afspraak komt onze makelaar bij uw huis kijken en daarna brengen we binnen twee werkdagen een gegarandeerd aansprekend bod uit. Dit is allemaal kosteloos en geheel vrijblijvend, dat vinden we een normale werkwijze. Na overeenstemming over te prijs en de officiële en administratieve afhandeling door een notaris ontvangt u ons bod als netto geldbedrag. Dat betekent dat alle bijkomende kosten als makelaarskosten en notariskosten voor rekening van CVB Vastgoed. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent, heeft u ondertussen geen zorgen en komen er geen verassingen achteraf. Zo maakt CVB Vastgoed het u mogelijk om transparant en eerlijk uw huis te verkopen aan de vastgoedmakelaar.

Als u uw huis wil verkopen aan een makelaar is CVB Vastgoed de aangewezen partij met jarenlange ervaring. Wij zijn makelaar en koper in één en dat is wel zo handig. Door deze jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan en zo hebben we ons geprofileerd als specialist in dit marktsegment. Vastgoedmakelaar CVB Vastgoed hanteert een professionele benadering en is altijd betrokken bij de situatie waarin een individuele verkoper zich bevindt. Dit vinden wij zeer belangrijk. Na ruim tien jaar begrijpen wij precies wat er gebeurt bij mensen die hun huis willen verkopen. Onze aanpak is hier dan ook volledig naar gericht. Deze aanpak staat voor: eenvoud,  eerlijkheid, duidelijkheid en betrouwbaarheid.

Maak dus eenvoudig een eind aan de dubbele woonlasten, een te hoge hypotheek of financiële druk. En maak een begin aan uw gedroomde auto, boot of gevulde spaarrekening door te contact op te nemen met CVB Vastgoed en zo uw huis te verkopen aan de vastgoedmakelaar.