Huis verkopen aan vastgoedmakelaar

/Huis verkopen aan vastgoedmakelaar
Huis verkopen aan vastgoedmakelaar 2017-07-17T08:32:42+00:00

U hoeft niet langer op zoek te gaan naar de juiste makelaar uit het enorme aanbodbestand van makelaars, want u kunt ook uw huis verkopen aan een vastgoedmakelaar. Dat kan snel en betrouwbaar bij vastgoedhandelaar CVB Vastgoed. Wij zijn opkoper van allerlei soorten vastgoed,  zoals garageboxen, woonhuizen, bedrijfspanden, winkelpanden en bouwpercelen.

Ik wil meer informatie

Uw huis betrouwbaar verkopen aan vastgoedmakelaar

CVB Vastgoed is al meer dan tien jaar de aangewezen partij voor wie zijn huis wil verkopen aan een makelaar. Wij zijn daarmee makelaar en koper in één, en dat is wel zo handig. Door de jaren heen hebben we ervaring opgedaan in dit marktsegment en zo hebben we ons ontwikkeld tot specialist. Vastgoedhandelaar CVB Vastgoed heeft een professionele benadering en werkt altijd vanuit betrokkenheid met de situatie waarin een individuele verkoper zich bevindt. Dat vinden wij heel belangrijk. Na ruim tien jaar begrijpen we absoluut wat er speelt bij mensen die hun huis willen verkopen en we sluiten daarop aan in onze aanpak. Dat is dus een aanpak van eenvoud, eerlijkheid, duidelijkheid en betrouwbaarheid.

Eenvoudig en snel

CVB Vastgoed maakt het voor een ieder die als doelstelling heeft om een huis te verkopen aan makelaar eenvoudig. Eigenlijk begrijpen we ook niet waarom het soms zo moeilijk gemaakt wordt, want bij CVB Vastgoed gaat het als volgt. Op afspraak komt onze makelaar bij uw huis kijken en daarna brengen we binnen twee werkdagen een gegarandeerd aansprekend bod uit. Dit is allemaal kosteloos en geheel vrijblijvend, dat vinden we een normale werkwijze. Na overeenstemming over te prijs en de officiële en administratieve afhandeling door een notaris ontvangt u ons bod als netto geldbedrag. Dat betekent dat alle bijkomende kosten als makelaarskosten en notariskosten voor rekening van CVB Vastgoed zijn. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent, heeft u ondertussen geen zorgen en komen er geen verassingen achteraf. CVB Vastgoed maakt het u op deze manier mogelijk om transparant en eerlijk uw huis te verkopen aan de vastgoedmakelaar.

Contact opnemen met een van onze makelaars

Maak dus eenvoudig een eind aan de dubbele woonlasten, een te hoge hypotheek of financiële druk. En maak een begin aan uw gedroomde auto, boot of gevulde spaarrekening door contact op te nemen met CVB Vastgoed en zo uw huis te verkopen aan de vastgoedmakelaar. Wij hopen u snel eens te mogen spreken en van dienst te mogen wezen.