Huis veilen

/Huis veilen
Huis veilen 2014-09-02T13:52:57+00:00

Het kan iedereen overkomen, maar niemand zit erop te wachten. Het kan door uiteenlopende situaties raar lopen en dan is er soms helaas de noodzaak dat uw huis met tegenzin en misschien ook haast verkocht moet worden. In die gevallen is er CVB Vastgoed voor een zo aangenaam mogelijke oplossing in deze lastige situatie. Het gaat dan vaak om mensen die moeten hun huis veilen op een executieveiling, maar zover hoeft het dankzij ons juist niet te komen. CVB Vastgoed voorkomt erger, voorkomt de verkoop tegen woekerprijzen en biedt juist een oplossing door een goed bod te doen aan mensen die hun huis veilen of kwijt dreigen te raken.
 

Ik wil meer informatie

 

Onze eenvoudige en doeltreffende werkwijze ter voorkoming van een executieveiling is als volgt. U mag bij CVB Vastgoed een afspraak maken met een makelaar, die vervolgens geheel kosteloos en vrijblijvend het huis komt bezichtigen. Binnen twee werkdagen na dat bezoek brengen we een eerlijk bod uit, een bod dat de opbrengst van een executieveiling ruim zal overstijgen. CVB vastgoed is dus graag bereid het huis van u te kopen en een huis veilen tegen woekerprijzen hoeft dus helemaal niet. Op gelijkwaardige basis maken we met u een afspraak over de prijs en opleverdatum, waarna we de notaris aan het werk zetten om de verkoop officieel te maken. Belangrijk daarbij is dat we u een heleboel zorg en onduidelijkheid willen besparen, bijvoorbeeld door alle bijkomende kosten voor onze rekening te nemen. Zo wordt u niet verrast door zaken als notariskosten en makelaarskosten. Dat vinden we bij CVB Vastgoed wel zo handig en zeker zo eerlijk. U hebt waarschijnlijk al genoeg aan uw hoofd.

Neemt u gerust contact met ons op om de snelle verkoop van uw huis in gang te zetten of voor meer informatie over uw huis veilen.