Huis snel verkopen

/Huis snel verkopen
Huis snel verkopen 2014-09-02T13:54:29+00:00

Als u denkt: ‘ik wil mijn huis snel verkopen’, dan bent u bij CVB Vastgoed aan het juiste adres. CVB Vastgoed is er speciaal voor mensen die huis snel verkopen als missie hebben na bijvoorbeeld een scheiding, te lange periode met dubbele woonlasten, sterfgeval, werkeloosheid of financiële tegenvaller. Die vaak lastige achtergrond is gepasseerd als het aan CVB Vastgoed ligt, de focus ligt vanaf nu op het succes van de missie huis snel verkopen.
 

Ik wil meer informatie

 

Huis met verlies verkopen

CVB Vastgoed heeft al meer dan tien jaar ervaring met vastgoed als opkoper van alle type woningen, bedrijfspanden, winkelpanden, percelen grond en garageboxen. Wij zijn betrouwbaar en hebben verstand van zaken. Hiervan mag u profiteren als u denkt: ‘ik moet mijn huis snel verkopen’. CVB vastgoed heeft door de jaren heen al met heel wat mensen beleefd hoe het huis snel verkopen of het huis met verlies verkopen precies verloopt. Helaas overkomt het huis met verlies verkopen nog veel mensen. Het huis snel verkopen is een dringende aangelegenheid en wij zullen er als betrokken samenwerkingspartner alles aan doen om het traject goed af te ronden.
 

Direct huis verkopen

Wie zit met het probleem van ‘ik moet mijn huis snel verkopen’, die mag bij CVB Vastgoed rekenen op de volgende vlotte werkwijze met huis snel verkopen als resultaat. U maakt met ons een afspraak voor een bezichtiging waarna we binnen twee werkdagen komen met een mooi bod. We horen vaak genoeg dat mensen nog prettig verrast zijn over de hoogte van dit bod. Als we vervolgens tot overeenstemming komen over de prijs dan is na de afhandeling bij de notaris dat hele bedrag direct van u.

CVB Vastgoed staat voor transparantie en ontneemt u zoveel mogelijk zorgen tijdens het verkoopproces en belangrijk daarin is dat alle bijkomende kosten voor onze rekening zijn. Ons bod is dus het netto bedrag dat u uiteindelijk ontvangt. Dus geen notariskosten, makelaarskosten en andere onverwachte tegenvallers.

Huis snel verkopen? Neem gerust contact met ons op voor zo’n geheel vrijblijvend en kosteloos bod met als einddoel CVB Vastgoed uw huis te laten opkopen. Een telefoontje is voldoende om een heleboel zorgen direct overboord te zetten.