Huis opkoper

/Huis opkoper
Huis opkoper 2014-09-02T13:55:41+00:00

Eigenaren die van hun huis af willen, zouden het liefst ‘huis opkoper’ vinden die hun huis kan opkopen. Velen zien er enorm tegenop en ze denken: ‘Nu huis verkopen? Dat lijkt me een onmogelijke opgave en onbegonnen werk. ‘ Maar juist wie denkt  ‘Nu huis verkopen, dat kan niet’,  die zal ontdekken dat het bij huis opkoper CVB Vastgoed wel kan.  Uw vastgoed laten opkopen gaat bij CVB Vastgoed bovendien ook nog eens eerlijk, eenvoudig en voordelig.
 

Ik wil meer informatie

 

CVB Vastgoed is al ruim tien jaar lang een de aangewezen betrouwbare partner in vastgoed. Daarmee treden we op als huis opkoper, en kunnen we ook ander vastgoed opkopen. Dank daarbij bijvoorbeeld aan winkelpanden, garageboxen, bedrijfspanden en percelen grond. Wij hebben de mogelijkheden en behoeften op de huizenmarkt begrepen en we sluiten er direct op aan zodat u nu uw huis of ander vastgoed kunt verkopen. CVB Vastgoed is gespecialiseerd in samenwerking met u en andere betrokken partijen, en dat zorgt ervoor dat deze serieuze aangelegenheid zo prettig mogelijk verloopt.
 

Nu huis verkopen

CVB Vastgoed is vanzelfsprekend pas uw huis opkoper na overeenstemming over de prijs en na officiële tussenkomst van de notaris. Als we samen een afspraak hebben gemaakt, komt onze makelaar de woning bezichtigen waarna wij binnen twee werkdagen een mooi bod uitbrengen. Dit is vrijblijvend en ook kosteloos, want CVB Vastgoed zorgt ervoor dat u geen extra kosten in het verkoopproces hoeft te betalen. U kunt ons bod als netto bedrag beschouwen, omdat wij al de verkoopkosten op onze rekening nemen. Zo bent u binnen de kortste keren heel dichtbij uw droomaankopen. Misschien droomde u bijvoorbeeld al een tijd van een nieuwe boot of die mooie auto?

Neem gerust contact met ons op voor een kosteloos en geheel vrijblijvend bod met als einddoel CVB Vastgoed als uw huis opkoper. Onze makelaar staat paraat om kosteloos een vrijblijvend uw huis te komen bekijken.