Huis opkopen

/Huis opkopen
Huis opkopen 2017-07-17T10:15:12+00:00

Eigenaren die van hun huis af willen, zouden het liefst snel een partij vinden die hun huis kan en natuurlijk wil opkopen. Veel personen zien op tegen het proces van het verkopen van hun huis. Vaak denken ze dat dit moeilijk zal gaan en veel tijd en moeite gaat kosten. Wanneer u in zee gaat met een gespecialiseerd bedrijf zoals CVB Vastgoed wordt het voor u duidelijk dat uw huis verkopen niet zo moeilijk hoeft te zijn. Wij zijn de betrouwbare opkoper van uw huis, zodoende voorkomt u dat u met dubbele lasten komt te zitten. Tevens zijn wij bij CVB Vastgoed bovendien ook nog eens eerlijk, eenvoudig en voordelig, de ideale opkoper van uw huis dus!

Ik wil meer informatie

Uw huis opkopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest

CVB Vastgoed heeft al ruim tien jaar lang ervaring en is dus een van de aangewezen betrouwbare makelaars die huizen opkopen. Wij treden op als huis opkoper, maar tevens kopen wij ook andere soorten vastgoed op. Denk daarbij bijvoorbeeld aan bedrijfspanden, winkelpanden, percelen grond en garageboxen. Door onze jarenlange ervaring als makelaar die woningen opkoopt begrijpen wij de huizenmarkt volledig en hebben wij de mogelijkheden en behoeften om het huis of ander vastgoed in samenspraak met u te verkopen. Zo kan u uw huis of ander vastgoed direct verkopen. Wij zijn dan ook een van de makelaars die huizen opkopen en ook gespecialiseerd zijn in samenwerking met u en andere betrokken partijen. Dit zorgt ervoor dat deze serieuze aangelegenheid zo prettig mogelijk verloopt.

Een betrouwbare makelaar die woningen opkoopt

Uw huis opkopen door CVB Vastgoed zal uiteraard pas gebeuren na overeenstemming over de prijs en na officiële tussenkomst van de notaris. Na het maken van een afspraak komt onze makelaar de woning bezichtigen waarna we binnen twee werkdagen een mooi bod uitbrengen. Dat is vrijblijvend en ook kosteloos, want CVB Vastgoed zorgt ervoor dat al die vervelende extra kosten in het verkoopproces u bespaard blijven. Wij nemen als we uw huis opkopen alle verkoopkosten voor onze rekening zodat u ons bod als netto bedrag kunt beschouwen en uiteindelijk ook kunt ontvangen op de afgesproken verkoopdatum. U staat zo binnen no time weer een stuk stabieler in uw schoenen, omdat CVB Vastgoed zorgt dat uw financiële situatie weer volledig in orde is. Zo kunt u misschien al wel weer denken aan die mooie auto of boot die u al jaren in gedachte heeft, dit alleen door een gedegen makelaar die woningen opkoopt.

Wij helpen u op maat

Makelaars die huizen opkopen, vaak is dit op een onpersoonlijke manier. Bij CVB Vastgoed is dit niet het geval. Neem gerust contact met ons op voor een kosteloos en geheel vrijblijvend bod met als einddoel CVB Vastgoed uw huis te laten opkopen. Onze makelaar staat paraat om kosteloos en vrijblijvend uw huis te komen bekijken. Wij geven u eerlijk en betrouwbaar advies. Bij ons bent u dan ook verzekerd van een eerlijke deal als opkoper van uw huis of makelaar die woningen opkoopt.