Huis kwijt

/Huis kwijt
Huis kwijt 2014-09-02T13:57:41+00:00

Door uiteenlopende situaties kan het zijn dat u uw huis kwijt dreigt te raken. CVB Vastgoed staat voor een zo aangenaam mogelijke oplossing in zo’n lastige situatie. Vaak gaat het om mensen die hun woning verplicht moeten verkopen, maar wij zijn ervan overtuigd dat het zover niet hoeft te komen. CVB Vastgoed voorkomt de verkoop tegen woekerprijzen en biedt juist een oplossing door een goed bod te doen aan mensen die hun huis kwijt dreigen te raken.
 

Ik wil meer informatie

 

Huis veilen

Onze doeltreffende en betrouwbare werkwijze als u dreigt uw huis kwijt te raken: U mag bij CVB Vastgoed een afspraak maken met een makelaar, die vervolgens geheel kosteloos en vrijblijvend het huis komt bezichtigen. Binnen twee werkdagen na dat bezoek brengen wij, CVB Vastgoed, een eerlijk bod uit. Wij zijn bereid het huis van u te kopen en zo hoeft u uw huis niet tegen woekerprijzen te veilen. Op gelijkwaardige basis maken we met u een afspraak over de prijs en opleverdatum, waarna we de notaris aan het werk zetten om de verkoop officieel te maken. Belangrijk daarbij is dat we u een heleboel zorg en onduidelijkheid willen besparen, bijvoorbeeld door alle bijkomende kosten voor onze rekening te nemen. Wat wij ook belangrijk vinden is dat wij uw zorgen willen ontnemen en onduidelijkheid willen voorkomen. Dit doen wij bijvoorbeeld door alle bijkomende kosten voor onze rekening te nemen. Een handige en eerlijke manier om te voorkomen dat u zomaar uw huis kwijt raakt.
 

Het mag duidelijk zijn dat wij absoluut willen voorkomen dat u uw huis kwijt raakt. Wij werken snel, zijn betrouwbaar en hebben professionaliteit hoog in het vaandel staan. U ontvangt ons bod als netto bedrag. Hiervan profiteert u, omdat u zo financieel weer sterk in uw schoenen staat en kunt u misschien wel weer uw droomaankopen waarmaken.

Neemt u gerust contact met ons op om te voorkomen dat u uw huis kwijt raakt.