Executieverkoop huizen

/Executieverkoop huizen
Executieverkoop huizen 2014-09-02T13:58:04+00:00

CVB Vastgoed heeft jarenlange ervaring in het voorkomen van executieverkoop van huizen. Een partij die weet wat er komt kijken bij de executieverkoop van een huis en die eerst al het mogelijke kan doen voordat het echt zo ver moet komen. Als uw woning met de executieverkoop wordt bedreigd, wilt u dat het liefst voorkomen, maar hoe doet u dat? Het is fijn om in zee te gaan met een partij die gespecialiseerd is in de executieverkoop van huizen.
 

Ik wil meer informatie

 

In deze tijden is de executieveiling van huizen steeds vaker voorkomend. De dreigende executieverkoop van uw woning hangt als een zwaard boven uw dagelijks leven, maar u bent niet de enige. Veel mensen raken daardoor in paniek en winnen verkeerde informatie in. Kies voor het stappenplan van CVB Vastgoed executieveiling voorkomen en voorkom vandaag nog uw executieveiling, want wij werken volgens een plan van aanpak dat zijn waarde heeft bewezen en bij veel huizen de executieverkoop wist te voorkomen.

Ons plan bespaart u de rompslomp van een extra verhuizing, het zoeken naar een ander huis en de kinderen kunnen eventueel op dezelfde school blijven. Allemaal zaken die een grote rol spelen bij een executieverkoop. CVB Vastgoed geeft u graag meer rust. Ons plan houdt in dat we de executieverkoop van huizen zo snel mogelijk proberen te voorkomen en de financiële schade voor u trachten te beperken. Vervolgens proberen we te herfinancieren. Mocht er toch executieverkoop van huizen plaatsvinden dan proberen we zo snel mogelijk nieuwe woonruimte voor u te zoeken, eventueel direct door uw huis via CVB Vastgoed aan te kopen en de mogelijkheid met u te bespreken zodat u uw eigen huis eventueel terug zou kunnen huren en dit allemaal volgens een no cure no pay principe. Executieverkoop van woningen behoort dus voor u tot de verleden tijd.

Ook nieuwsgierig geworden naar hoe wij executieverkoop van huizen voorkomen? We zijn te bereiken op 076-2600139 en via: info@cvbvastgoed.nl