Executieveiling

/Executieveiling
Executieveiling 2014-09-02T14:00:26+00:00

Niemand zit er op te wachten maar het kan toch iedereen wel eens een keer overkomen. Het kan raar lopen en dan is er soms helaas de noodzaak dat het huis met de nodige tegenzin en misschien ook haast verkocht moet worden. In die gevallen is er CVB Vastgoed voor een zo aangenaam mogelijke oplossing in een lastige situatie. Het gaat dan vaak om mensen die moeten hun huis veilen op een executieveiling, maar zover hoeft het dankzij ons juist niet te komen. CVB Vastgoed voorkomt erger, voorkomt de verkoop tegen woekerprijzen en biedt juist een oplossing door een goed bod te doen aan mensen die hun huis kwijt dreigen te raken.
 

Ik wil meer informatie

 

Huis veilen

Onze eenvoudige en doeltreffende werkwijze ter voorkoming van een executieveiling is als volgt. U mag bij CVB Vastgoed een afspraak maken met een makelaar, die vervolgens geheel kosteloos en vrijblijvend het huis komt bezichtigen. Binnen twee werkdagen na dat bezoek brengen we een eerlijk bod uit, een bod dat de opbrengst van een executieveiling ruim zal overstijgen.  Op gelijkwaardige basis maken we met u een afspraak over de prijs en opleverdatum, waarna we de notaris aan het werk zetten om de verkoop officieel te maken. Belangrijk daarbij is dat we u een heleboel zorg en onduidelijkheid willen besparen, bijvoorbeeld door alle bijkomende kosten voor onze rekening te nemen. Zo wordt u niet verrast door zaken als notariskosten en makelaarskosten. Dat vinden we bij CVB Vastgoed wel zo handig en zeker zo eerlijk. CVB vastgoed is dus graag bereid het huis van u te kopen en een huis veilen tegen woekerprijzen hoeft dus helemaal niet. U hebt waarschijnlijk al genoeg aan uw hoofd.
 

Huis kwijt

Het moge duidelijk zijn dat niemand zijn huis kwijt hoeft te raken op een executieveiling. CVB vastgoed staat voor snelheid, betrouwbaarheid en professionaliteit. Hierdoor profiteert u maximaal van ons, want u ontvangt ons bod als netto bedrag en dan kunt u verder met een financiële last minder en misschien wel met mooie aankopen in het vooruitzicht.

Neemt u gerust contact met ons op om de snelle verkoop van uw huis in gang te zetten.