Direct woning verkopen

/Direct woning verkopen
Direct woning verkopen 2014-09-02T10:02:55+00:00

Als je van je woning afwil, wil je hem natuurlijk zo snel mogelijk verkopen. De meeste mensen denken niet dat het mogelijk is om hun huis zeer snel te verkopen, maar daar denken wij bij  CVB Vastgoed anders over. Bij ons kan dit zeker wel en nog eenvoudig en voordelig ook. Lees dus verder om de mogelijkheden te ontdekken en de eerlijke en transparante werkwijze van CVB Vastgoed.
 

Ik wil meer informatie

 

Mensen kunnen direct hun woning verkopen aan CVB Vastgoed na overeenstemming over de prijs en natuurlijke na officiële tussenkomst van de notaris. We houden vast aan die officiële afhandeling binnen de wettelijke kaders omdat we dit werk op lange termijn als betrouwbare dienstverlener willen doen.  In tegenstelling tot sommige andere geweldige vastgoedoplossingen gaat bij CVB Vastgoed dus alles netjes boven tafel. En dan werkt het als volgt. Op uw verzoek komt een makelaar de woning bezichtigen waarna we binnen twee werkdagen een bod uitbrengen. Dat is vrijblijvend en kosteloos, want CVB Vastgoed zorgt ervoor dat alle bijkomende kosten in het verkoopproces u bespaard blijven. Wij nemen alle verkoopkosten voor onze rekening zodat u ons bod netto kunt ontvangen op de afgesproken verkoopdatum. Zo kunt u binnen de kortste keren direct uw woning verkopen en dan snel verder met het geld dat tot dan toe jammerlijk vast zat tussen en in de muren van uw oude huis.

CVB Vastgoed is al meer dan tien jaar een betrouwbare partner in vastgoed als opkoper van alle type woningen, winkelpanden, garageboxen, bedrijfspanden en percelen grond. Wij hebben de behoeften en mogelijkheden op de vastgoedmarkt begrepen en sluiten er naadloos op aan zodat we ook u van dienst kunnen zijn. We hebben door de jaren heen ervaring opgedaan met alle soorten vastgoed en weten daarom goed wat het waard is voor u en voor ons.  Misschien zoekt u niet naar een oplossing voor uzelf maar voor iemand uit uw omgeving. In dat geval heeft u die oplossing gevonden en kunt u uw familielid, vriend of buur onze geschikte oplossing aandragen. Maar wat houdt die oplossing dan precies in?

Neem gerust contact met ons op voor een kosteloos en geheel vrijblijvend bod op uw huis. Direct woning verkopen? CVB Vastgoed!