Direct huis verkopen

/Direct huis verkopen
Direct huis verkopen 2014-09-02T14:01:04+00:00

Eigenaren die van hun huis af willen, zouden het liefst direct hun huis verkopen. Velen zien er enorm tegenop en ze denken dat het lastig zal zijn om direct hun huis te verkopen. Totdat ze ontdekken dat het bij CVB Vastgoed wel kan, en nog eenvoudig en voordelig ook. Lees dus verder om de mogelijkheden te ontdekken en de eerlijke en transparante werkwijze van CVB Vastgoed.
 

Ik wil meer informatie

 

CVB Vastgoed is al meer dan tien jaar een betrouwbare partner in vastgoed als opkoper van alle type huizen, winkelpanden, garageboxen, bedrijfspanden en percelen grond. We hebben door de jaren heen ervaring opgedaan met alle soorten vastgoed en weten daarom goed wat het waard is voor u en voor ons. Wij hebben de behoeften en mogelijkheden op de vastgoedmarkt begrepen en sluiten er naadloos op aan zodat we ook u van dienst kunnen zijn. Of misschien zoekt u niet naar een oplossing voor uzelf maar voor iemand uit uw omgeving. In dat geval heeft u die oplossing gevonden en kunt u uw familielid, vriend of buur onze geschikte oplossing aandragen. Maar wat houdt die oplossing dan precies in?

Mensen kunnen direct hun huis verkopen aan CVB Vastgoed na overeenstemming over de prijs en natuurlijk na officiële tussenkomst van de notaris. We houden vast aan die officiële afhandeling binnen de wettelijke kaders omdat we dit werk op lange termijn als betrouwbare dienstverlener willen doen.  In tegenstelling tot sommige andere geweldige vastgoedoplossingen gaat bij CVB Vastgoed dus alles netjes boven tafel. En dan werkt het als volgt. Op uw verzoek komt een makelaar de woning bezichtigen waarna we binnen twee werkdagen een bod uitbrengen. Dat is vrijblijvend en kosteloos, want CVB Vastgoed zorgt ervoor dat alle bijkomende kosten in het verkoopproces u bespaard blijven. Wij nemen alle verkoopkosten voor onze rekening zodat u ons bod netto kunt ontvangen op de afgesproken verkoopdatum. Zo kunt u binnen de kortste keren direct uw huis verkopen en dan snel verder met het geld dat tot dan toe jammerlijk vast zat tussen en in de muren van uw oude huis.

Neem gerust contact met ons op voor een kosteloos en geheel vrijblijvend bod op uw huis. Direct huis verkopen? CVB Vastgoed!